Medarbeiderfest for frivillige medarbeidere i Grødem menighet

21.02 kl. 19.30 arrangerer vi fest for alle de som er frivillige medarbeidere hos oss. Vi setter stor pris på dere! Vi har et innholdsrikt program som vi håper vil falle i smak denne kvelden. Statsforvalter Bent Høie skal prate om det å være frivillig i ulike sammenhenger, det blir god mat, underholdning og musikalske innslag.

Vi har vært så heldige å få besøk av Mari Hauge (vokal) og Bjor Bohne (gitar). Mari Hauge er artist og låtskriver fra Stavanger. Hun har gitt en rekke konserter de siste årene bl.a med Stavanger symfoniorkester, på Stavanger visefestival, TV-aksjonen og i NRK. Hun har også gjort duetter med artister som Trygve Skaug, Thomas Dybdahl, Magnet Hanne Vasshus, Olav Larsen, Odd Erik Ognedal (Elle Melle) og Espen Hana. Denne våren er hun aktuell på scenen med en akustisk huskonsertserie som vi vil få en smakebit av denne kvelden.

Frist for påmelding er 14. februar. Bruk lenken nedenfor til påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0RbTMeuIHbJF4WkbL-v_ivu7QMXzCVKwRWdHv0a95cf9-fQ/viewform

Velkommen!