Soknepresten takker for seg etter 10 år

Her er Mona D. Gjesings takk for 10 år som sokneprest i menigheten:

Siden januar 2014 har jeg vært sokneprest i Grødem menighet. Det har vært 9,5 veldig fine år! Familien min og jeg kom som tilflyttere og visste knapt hvor Grødem lå, men for en fin plass å komme til! Vi ble tatt godt imot fra første dag.

Grødem menighet har masse på programmet gjennom hele uken. Jeg har fått blitt kjent med flere hundre konfirmanter og mange barn gjennom trosopplæring, gudstjenester og andre aktiviteter. På Grødem har jeg også fått jobbe tett sammen med engasjerte frivillige medarbeidere og gode kollegaer. Tusen takk alle sammen! Det har vært mange dager på jobb med stor glede, som når vi har dåp, bryllup, Hallo Venn, tivoli, skolebesøk eller SuperSøndag. Men det har også vært dager med dyp sorg og smerte. Sånn er livet, og alt dette skal kirken romme. Det har vært en ære og dypt meningsfullt å få følge mange av dere gjennom både gode og vonde dager. Kirkens oppgave er å dele det gode budskapet om at det finnes en Gud som elsker oss og som kom til jorden for å gi oss framtid og håp. Har jeg klart å formidle dette? Jeg håper det, men nå sier jeg det igjen: Du er elsket og ønsket av Gud ! Og det finnes så mange veier Gud kan og vil bruke for å nå inn med sin kjærlighet til akkurat deg. Så ta imot!  Veien min videre går til høyskolen VID hvor jeg skal undervise i praktisk teologi. Det ser jeg fram til, selv om det er trist å slutte som sokneprest i Grødem. Heldigvis har vi hus på Grødem og er glade for at vi skal bo her videre. Så vi sees fremdeles!

Takk for meg!

Hilsen Mona