SoulTeens/Credimus

– en inngangsport til Jesus, vennskap og sangglede!

Credimus er et SoulTeens-kor som nesten alle som har vokst opp på Randaberg de siste 30 årene har et godt forhold til. Og koret er fremdeles høyst oppegående! Vi øver på Randaberg forsamlingshus hver mandag kl. 19 – 21.30, og opptrer jevnlig på diverse arrangementer, både i kirkelige og andre sammenhenger. Visjonen til koret er å være en inngangsport til Jesus, vennskap og sangglede! Koret har over tid fostret mange musikalske talenter som har deltatt i både skjærgårds music & mission og i UKM mønstringer både regionalt og nasjonalt. Du har anledning til å bli med i koret fra den høsten du starter på ungdomsskolen, og mange er med helt til de er ferdige med videregående. Vi føler den lokale skoleruten gjennom året.

Koret trenger deg enten du har lyst til å synge eller du har lyst til å spille i bandet eller være lydteknikker. Møt opp på en av øvelsene og engasjer deg!

Voksenleder/Administrativt ansvarlig Camilla Mariann Bø Cazon 41597045

Dirigent/musikalsk leder: Merete Ø Espedal

Voksenleder Hans Martin Stølen

Følg denne lenken for å lese mer om Credimus.

Følg denne lenken for semester plan.

Kontakt: randabergsoulteens(a)gmail.com

Velkommen til et godt fellesskap med mye god musikk!